Tesla Producten - Va-Webdesign
Header

Tesla Producten

Als iets zich meerdere keren in mijn leven aandient, weet ik dat ik er naar moet kijken. Zo ook met de Tesla-platen.  Ik ben het eerst zelf gaan onderzoeken. Zonder iemand iets te zeggen heb ik de platen gekocht en ben gaan experimenteren. Kritisch en praktisch.

Nu voel ik straling en het effect van de zwarte Tesla-plaat bij het modem of de wifirouter intrigeerde me meteen, er was duidelijk verschil waar te nemen.

Ik deed twee hangertjes om en droeg ze een paar weken. Het effect werd grappig genoeg vooral luid en duidelijk helder toen ik ze als proef daarna weer afdeed. Het zwarte hangertje heeft positieve invloed op fysieke ontspanning. De purperen hanger helpt om je eigen frequentie stabieler te houden.

Daarna ging ik experimenteren met fysieke klachten. De purperen plaat kan voor verlichting zorgen bij pijn. Natuurlijk blijft het wel zaak om, als een klacht vaker terugkomt, te onderzoeken wat de diepere laag is

De plaat is puur natuurkunde. De kleinste deeltjes die ze tot op heden hebben kunnen vaststellen en die sneller zijn dan het licht, heten tachyonen. Andere omschrijving voor deze bron van energie is prana of levensenergie. Ze hebben een enorme snelheid en zijn in potentie een bonk energie. Maar… die energie komt pas vrij als de tachyonen vertraagd worden.

Onze lichamen kunnen die energie niet optimaal benutten, ook planten en dieren niet. Onze wereld is daarvoor te materieel verdicht. Maar Nicola Tesla creëerde een kristal-laag met geometrieën die deze tachyonen vertragen. Zo kan de kosmische energie vrijkomen en zich in een cirkel om de plaat heen verspreiden.

Een mooi voorbeeld; ik was op bezoek bij een nuchtere biochemicus. Zijn vrouw is dementerend en zat in een strijdbare energie waar hij dagelijks mee te maken had. Ik legde de purperen plaat naast haar en merkte veranderingen op. De scherpe randen werden zachter. Bij mijn vertrek vroeg ik terloops aan de man of ik de plaat even daar zou laten. De respons van deze sceptische man was meteen ‘heel graag’.

Ook zag ik planten opbloeien. Ze werden krachtiger. Zelfs halfvergane planten zijn weer hersteld.

Het fijne is dat gebruik van deze plaat niet je eigen ontwikkeling stagneert of dat het je afhankelijk maakt van een extern middel. Met toegang tot deze universele levensenergie gaat je ontwikkeling juist vlotter. Er wordt meer helder.

Uiteindelijk wilde ik weten wat er zou gebeuren als ik met een groep mensen praktisch onderzoek zou doen naar het effect. Ik legde mandarijnen van een supermarkt en biologische mandarijnen op de paarse plaat. Plus een testgroep mandarijnen (uit hetzelfde netje) zonder plaat.

Daarna hebben we alle vruchten met de Bovismeter getest. Hoe hoger de Boviswaarde, hoe gezonder. Dus voor een beeld: 3000 Bovis is ziekmakend en vanaf 6000 wordt het neutraal. Pas vanaf 8000 Bovis wordt de energie gezond en voedend genoemd voor ons. De mandarijnen zonder teslaplaat waren 4000 Bovis. Na op de teslaplaat te hebben gelegen waren ze 10.500. Ongeacht van welke winkel ze kwamen. Ook is iedereen blind gaan proeven. Dat was verrassend accuraat bij de meeste mensen. De sensatie was dat de mandarijnen na de plaat zoeter zijn.

Al doende ben ik overtuigd geraakt van de werking van deze in Zwitserland vervaardigde Tesla-platen. Mocht je meer willen weten, op de website van Tesla-Producten vind je informatie, ook over Nicola Tesla. En mocht je interesse hebben, dan is appen of bellen de slimste weg.

Mogelijkheden

x
Stel, je hebt een ijsberg. Het topje boven water kan je zien als ons bewustzijn. Het deel onder water is onbewust of onderbewust.


Lees meer
x
Bij lichamelijke klachten is reflexologie een hele mooie aanvulling op de Thèta techniek. Het fysieke contact werkt meteen op de zintuigen.


Lees meer
x
Tijdens onze sessie kan ik een tekort constateren. Dan onderzoeken we eerst je eetpatroon. Vervolgens kijken we via de Thèta techniek waarom bijvoorbeeld de receptoren dichtzitten.


Lees meer
logo

Gegevens

Mw. J.V. van Arkel - Grundmann

Pelgrimsweg 98

3401TS IJsselstein

KvK 30268660